Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Alle i Teventyrland
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"Den løse øse 2"
"One-liner":
magisk tesalong i skogen
Fylke:
Oslo
Sted:
Kløverrabben
Ønsket ant. delt:
50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
7.8.2020
Dato/tid for slutt:
9.8.2020
Varighet:
2 netter
Påmeldingsfrist:
15.07.2020
Betalingsfrist:
15.07.2020
Aldersgrense:
barn under 15 kan delta 10-18 lørdag
Arrangører:
Kristine Grønningsæter, Harald Hellerud, Johannes Jacobsen
E-post:
magisklaiv@gmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Magisk Laiv
Kommentar:

Helt ut av Trylletråkket, forbi Den Løse Øse, helt i enden av den lille veistubben som ingen egentlig bruker, er det en lang, bratt og skummel trapp. De som kommer seg helt til toppen av trappa kan kjenne et lite rykk før de kommer ut på en glissen slette. Til høyre på sletta, og gjennom et lite skogholt kommer man til det som ser ut som en ganske ordinær hytte. Stedet er alt annet enn ordinært, de som slipper gjennom de magiske filtrene finner en helt spesiell tesalong, eid av en ganske så spesiell kar. Her blir det servert eftermiddagste hele dagen

Folk valfarter til stedet for å kjøpe magiske eliksirer og redskaper, ingredienser, talismaner og papirer. Det er alltid noen som selger spennende saker. Det perfekte stedet for et hemmelig stevnemøte og lyssky forretninger. For å la te-ordspillene flyte. Og for å drikke te og spise smørbrød. Her kan du møte Alle i Teventyrland.

---------------------------------------------
En lettbent, lavterskel laiv i et magisk univers, med stor spillermedvirkning i utvikling av karakterer. Man kan melde seg på med rolleønske, eller få en ferdig rolle fra arrangørene. Alle vil deretter få relasjoner og mål fra arrangørene.

Mulighet for oppmøte fredag, og overnatting til søndag

Inspirasjon: Alice i eventyrland, Brødrene Grimm, Once Upon a time-serien, Harry Potter-universet, Nanny McPhee, Magicians, Carnival Row og sånt.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen