Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eventyrspill: Digerbergkrønikene - episode 2: Kongen av Viken
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Kongen kommer - vi må krangle ferdig etterpå!
Fylke:
(se Sted)
Sted:
Digerberg (oppmøte utenfor Ekeberg-restauranten)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
9.10.2010
Dato/tid for slutt:
9.10.2010
Varighet:
Påmeldingsfrist:
09.10.2010
Betalingsfrist:
09.10.2010
Aldersgrense:
8
Arrangører:
E-post:
post@tidsreiser.no
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Tidsreiser
Kommentar:

Folket på Digerberg

Episode II: Kongen av Viken

"Shaman Ondøyes forsøk på å ta over makten på Digerberg ble slått tilbake av alvene og menneskene etter at Digerdvergene fant ut at deres metoder var noe ? mørke. Ondøye og hans orker forsvant sporløst inn i skogen etter at deres allierte, den mystiske Oldemar, gikk opp i røyk. Pønsker de på noe??

"Ridder Fancois av Digerbergs forsøk på å samle folkeslagene på berget ble etter mange kamper og komplikasjoner kronet med hell. En allianse mellom mennesker, skogsalver og noe nølende dverger venter spent på kongens reaksjon; vil han la dem styre seg selv, eller kommer han til å utfordre dem? De kan se kongens soldater komme marsjerende opp fjellsiden...?


KJÆRE DELTAKER!
Med dette skrivet vil vi gi dere samlet informasjon om spilldagen og spillet. Les igjennom, velg lag du vil være med på, velg eventuell foreldredeltakelse og send inn. Dette gir deg en mulighet til å sikre plass på det laget du ønsker å være med på. NB! Husk godt fottøy og varme klær!

Lagene

Digeralliansen
Digeralliansen har forberedt seg på krig, og for å bedre kjempe sammen har dverger, mennesker og alver samlet seg under alven Aria Skarpøyes kyndige ledelse. Selv om ryktet forteller at Vikens Stormtropper er uslåelige krigere, er de fleste sikker på seier: Alliansen kjemper i sitt hjemområde, har dyktige forhandlere og et hemmelig våpen...

Ondøyes orker
Orkene har kommet sterkt tilbake etter forrige månes ydmykelse, og har bestemt seg for å lage mest mulig trøbbel for de ulidelige snillingene på Digerberget! Om de får sjansen til å ødelegge for stormtroppene vil de heller ikke la den gå fra seg, det er jo tross alt ORKENE som burde bestemme!
Men om noen skulle tilby store mengder gull for deres tjenester, skal det vel kunne la seg gjøre å komme frem til en enighet...

Vikens Stormtropper
Opprør på Digerberget!!! Kongen i Viken har ikke vært borti slik frekkhet i hele sin regjeringstid! Kongens personlige stormtropper er sendt for å ta seg av problemet, og gleder seg til å endelig få bruke ferdighetene de har trent på så lenge. Med sverd i hånd marsjerer de opp fjellsiden...

----------------------------
De fredelige: De som synes at spillet denne gangen blir for krigersk, kan gi beskjed om dette for å få spesialtilpasset sin rolle. Men velg likevel et av lagene overfor! Vi lover også at ikke alt skal dreie seg om kamper ;)
----------------------------

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen