Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Gjenforeningen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Anti deg selv laiven
"One-liner":
Fylke:
Rogaland
Sted:
Vassøy, Stavanger
Ønsket ant. delt:
10
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
17.10.2003
Dato/tid for slutt:
17.10.2003
Varighet:
en kveld
Påmeldingsfrist:
01.10.2003
Betalingsfrist:
10.10.2003
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
E-post:
nochtem@hotmail.com
Hjemmeside:
http://www.nattensbarn.com
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Ja. Vi vet. Kjipt å legge ut en laiv her som alerede er full. Men siden dette er den første laiven i stavanger på lenge, tenkte vi at vi måtte informere dere om at det faktisk skjer litt i stavanger og.

Invitasjon

Du er herved invitert til 7 års klassegjenforening med oss som gikk i nynorskklassen på Gautesete ungdomsskole den 17.okt klokken 17:00. Det har jo gått en stund nå og mange av oss har jo gått hver vår vei i livet. Derfor ville vi syntes at det var hyggelig å igjen komme sammen og se hvordan livets skole har eventuelt forandret oss. Det vil bli servert middag og vin (alkoholfri) så vi må nok ha 100 nok fra dere som ønsker å komme. Vi regner ikke med at flere enn ti stykker kommer, og det er bra for vi har ikke plass til flere heller. Festen vil finne sted hos vår alles gamle venninde Kine på Vassøy, dit kommer en med ferje som koster den ringe sum av 20kr hver vei. Riktig velkomne skal dere være!

Med vennlig hilsen festkomitèen (Trygve, Thomas, Kine og Berit)

Utgangspunkt for rolleskriving:
Du skal på syv års gjenforening med klassen din fra ungdomskolen, hvor du gikk i nynorsk klassen. Alle i klassen var rimelig straigte. Klassen hadde ett sinnsykt bra klassemiljø og festa mye isammen. men kontakten har svunnet hen. På grunnlag av dette skal du skrive kordan og koffor rollen din har utvikla seg til DITT anti seg selv.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen