Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eventyrspill: Digerbergkrønikene - episode 11: Noe mørkt i skogen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Selfølgelig er det dem. Det er alltid dem.
Fylke:
Oslo
Sted:
Digerberg (Ekeberg i vår verden. Oppmøte utenfor Ekebergrestauranten)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
24.9.2011
Dato/tid for slutt:
24.9.2011
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
24.09.2011
Betalingsfrist:
24.09.2011
Aldersgrense:
Fra 8 år (yngre i følge med foresatte)
Arrangører:
E-post:
post@tidsreiser.no
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Tidsreiser
Kommentar:

Folket på Digerberg
Episode XI: Noe Mørkt i Skogen

"Etter at Digerbergingene klarte å avsløre Kongen i Vikens sleipe plan om å forgifte dem, har det vært stille fra den fronten. Men likevel klarer ikke folket på Digerberg å slappe av. De som kan merke slikt, sier at de merker mørk energi strømme ut av skogen i sør-øst..?

"De siste dagene har noen sauer forsvunnet fra landsbyen, og landsbyboerne beskylder de noe lyssky orkene for tyveri. Skogsalvene melder om langtrukne hyl fra de dypeste skogene, og ikke nok med det; Motstandsbevegelsens leder på Digerberg er forsvunnet!"

KJÆRE DELTAKER!
Med dette skrivet vil vi gi dere samlet informasjon om spilldagen og spillet. Les igjennom, velg lag du vil være med på, velg eventuell foreldredeltakelse og send inn. Da er du sikret plass på det laget du ønsker å være med på. NB! Husk godt fottøy og klær etter været!

Lagene
Instrukser for plassreservasjon følger lenger ned. Din karakter må være med på ett av disse lagene:

Landsbyboerne
Livet var nesten vendt tilbake til normalen, og så begynner de usle orkene å stjele sauer! Nok får være nok, orkene og deres illeluktende leder Shaman Ondøye skal få seg en lærepenge!!

Orkenes Frilanser
Shaman Ondøye har kommet tilbake fra de dype skogene, og blir ønsket velkommen av orkene! De såpeluktende menneskene har begynt å yppe seg, og beskylder DERE for å ha stjelt sauer!? Stjele, orker gjør da ikke slikt, orker tar det de trenger og ikke mer!

Skogsalvene
Alvene vil stille opp for sine allierte i landsbyen, men ønsker å begrense konflikten. Høsten nærmer seg også, og alvene håper å finne frukter og bær som kan brukes til mat og medisinske formål. Alvenes eldsteråd sier at vinteren kan bli hard, selv i den dypeste alveskogen...

Motstandsbevegelsen
Motstandsbevegelsens populære leder på Digerberget er forsvunnet! Kan det være orkene som har tatt ham i tillegg til sauene? Den nye lederen som nettopp har sneket seg opp fra Viken prøver å mane til fred, det er jo Kongen i Viken som er farligst!?

Eventyrspill
En aktivitet hvor du spiller hovedpersonen i ditt eget eventyr. Som spiller på ett av de overstående lagene vil du sammen med dine felles eventyrere måtte overkomme fiender og vanskeligheter for å få historien til å ende godt. (Ihvertfall om du vil spille en snill karakter :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen