Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Pikeskolen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Rogaland
Sted:
Kvednaflåt, Helleland
Ønsket ant. delt:
26 heltid 10 deltid
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
15.11.2013
Dato/tid for slutt:
17.11.2013
Varighet:
en Helg
Påmeldingsfrist:
01.10.2013
Betalingsfrist:
01.10.2013
Aldersgrense:
16år
Arrangører:
Nina L. Sund, Geir Harald Helgeid, Pål Eid Gribbestad
E-post:
pikeskolen@gmail.com
Hjemmeside:
https://pikeskolen.wordpress.com
Org./For./Gruppe:
SLIK
Kommentar:

Det er tid for Høsttakkefest og de fleste elever og ansatte har reist hjem til familiene sine. Men noen elever blir igjen på skolen av forskjellige grunner, og det blir dermed arrangert Høsttakkemiddag for de som er igjen. I år som i fjor skal det visst også dukke opp noen elever fra gutteskolen noen mil unna, og dette skaper kriblinger hos noen og enhver. Det er selvsagt også satt opp ekstra skoletimer for de som er igjen, og som elev ved Wilford er man svært interessert i å tilegne seg ekstra kunnskap og være best i klassen.

Men enhver medalje har sin bakside. På overflaten synes Wilford som en vellykket skole med de beste elever. Karakternivået er høyt og moralen enda høyere. Men medaljen har sin bakside. Intriger, misunnelse, ulykkelig kjærlighet og dobbeltmoral hersker i gangene på Wilford. Baksnakking, trakassering og trusler lurer bak fasaden. Og selv moralens voktere kan la seg friste.

Dermed er det duket for maktkamp, intriger, skandaler og opptrinn til "cat fight" når laiven Pikeskolen braker løs i november 2013.

Pikeskolen er en laiv som finner sted på Wilford pikeskole, på østkysten av USA. Året er 1956, Elvis har sitt store gjennombrudd og Koreakrigen er for lengst over. Wilford er en kostskole for svært privilegerte piker. Kun med gode finanser, de beste kontakter og visse etternavn får man innpass i denne skoleringsverdenen.

Laiven ble først arrangert i Oslo-området i oktober 2004, og er laget av Beate Våje og Jenny Lie. Vi har vært så heldige å få lov til å sette opp laiven på ny i Stavanger, og kun med små endringer kjører vi laiven i samme stil som sin originale form.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen