Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eventyrspill: Digerbergkrønikene - episode 9: Håp i mørket
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Vennskapelig kappestrid. Foreløpig...
Fylke:
Oslo
Sted:
Digerberg (Ekeberg i vår verden. Oppmøte utenfor Ekebergrestauranten)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
25.6.2011
Dato/tid for slutt:
25.6.2011
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
25.06.2011
Betalingsfrist:
25.06.2011
Aldersgrense:
Fra 8 år (yngre i følge med foresatte)
Arrangører:
E-post:
post@tidsreiser.no
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Tidsreiser
Kommentar:

Folket på Digerberg
Episode IX: Håp i Mørket

"Et følge er observert snikende opp mot Digerberget fra Viken. De er kledd i vanlige klær, men det er stor sannsynlighet for at det er Stormtropper i forkledning. Det er slått alarm, og alle oppegående Digerberinger forbereder seg på det verste...?

"Samtidig vil Digerbergingene ta vare på den skjøre freden som ble skapt ved ødeleggelsen av Fullmånedolken. Det har oppstått krangel om hvem som skal stå fremst i linjene dersom de fremmede viser seg å være fiender, og alle har blitt enige om å avgjøre striden med en konkurranse! Hvem er best på sniking, lagarbeid og fektekunst? Vaktposter er satt opp mot grensen til Viken, og kappestriden kan begynne!"

KJÆRE DELTAKER!
Med dette skrivet vil vi gi dere samlet informasjon om spilldagen og spillet. Les igjennom, velg lag du vil være med på, velg eventuell foreldredeltakelse og send inn. Da er du sikret plass på det laget du ønsker å være med på. NB! Husk godt fottøy og klær etter været!

Lagene
Instrukser for plassreservasjon følger lenger ned. Din karakter må være med på ett av disse lagene:

Landsbyboerne
Landsbyen på Digerberg har sett mange vonde tider, og nå kommer altså en ny utfordring.. De beste krigere og diplomater er kalt av høvdingen, og ridder Francois er klar til å lede dem på oppdraget. Hvem er de beste til å møte farene som venter? Landsbyens utsendte, selvsagt!

Orkenes Frilanser
Vennskapelig kappestrid!? Pøh! Orker liker blod, og synes det mystiske følget burde finnes og SLAKTES for sine overtramp på Digerbergets territorium. Slå først og still spørsmål senere er orkenes motto. Derfor vil de vinne kappestriden for å vise resten av Digerfolket hvordan trusler skal møtes!

Skogsalvene
Alvene er bekymret over hva de fremmede vil bety. Har kongen i Viken funnet en ny strategi for å underlegge seg Digerberget? De korttenkte menneskene og orkene kommer sikkert til å gå rett i angrep og ødelegge alt! Men heldigvis har Skogsalvene mulighet til å vinne den avtalte kappestriden og ta ledelsen over forsvaret. Ingen kan slå alvene i sniking og lagarbeid!

Nordbergets Helter
Dronningen og de utvalgte krigerne og diplomatene i hennes følge er glade for at freden seiret for en måne siden. Men hva er denne nye trusselen som kommer langsomt snikende opp fra Viken? Et nytt sleipt triks fra den herskesyke kongen, eller noe helt annet? For å være sikker på at orkene ikke tar kverken på hvem det nå er før dere vet mer, setter dere alt inn på å vinne kappestriden!

Eventyrspill
En aktivitet hvor du spiller hovedpersonen i ditt eget eventyr. Som spiller på ett av de overstående lagene vil du sammen med dine felles eventyrere måtte overkomme fiender og vanskeligheter for å få historien til å ende godt. (Ihvertfall om du vil spille en snill karakter :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen