Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Elencalion Formen 2009
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
EFP7 - tre dagar i Midgard
"One-liner":
Fylke:
Agder
Sted:
Tregde
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
12
Dato/tid for start:
10.7.2009
Dato/tid for slutt:
12.7.2009
Varighet:
helg
Påmeldingsfrist:
10.07.2009
Betalingsfrist:
10.07.2009
Aldersgrense:
Inga
Arrangører:
IL-fri laiv/dugnadslaiv
E-post:
stolenbjorn@hotmail.com
Hjemmeside:
www.solglott.dk
Org./For./Gruppe:
Solgløtt
Kommentar:

Elencalion Formen, prologene


Elencalion Formen Prologene (efp) er en årlig begivenhet i solgløtt områdene ved Tregde på Sørlandet. Settingen er satt til Tolkiens Midgard, en stund etter Saurons fall. Det er en IL-fri laiv, og alt er styrt av spillerne.

Etter en kort storhetstid i Midgard har forholdene blitt litt mørkere. Små bander av orker ferdes fritt og ofte målløst rundt i skogene, de fleste alvene har dradd til Valinor, og hobbitene har trukket seg lenger inn i hobbsyssel. Det vesle vertshuset ?Det saftige eple? ligger noen dagsmarsjer sør for Bri, og ser ut til å tiltrekke seg underlige hendelser. Oppigjennom årene har det vært gjennom orkeangrep, onde hekser, zombiedverger, en hobbitkokk og noen lysfester midtvinters. Det er ikke mange fastboende som holder ut lenge, men det er alltid noen som prøver å slå seg til der, enten på en av de forlatte gårdene i nærheten, eller kanskje på en gammel familie gård? Ellers er det et knutepunkt for både handel og vanlige reisende. (frå minikompendiet av Kristina Mardal)

I år kjem det hobbitar, folk frå Harad, ein og annan lystig reisande og til og med eit elasmotherium! Kjem du?

Minikompendie her: http://cwest.gavrilo.net/wp-content/minikompendium.pdf og meir info på www.solglott.dk og laivforum.net.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen