Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
EF-prologen 6
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Agder
Sted:
Laivskogen på Tregde
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
ca 20
Dato/tid for start:
1.8.2008
Dato/tid for slutt:
3.8.2008
Varighet:
3 dagar
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Arrangører:
E-post:
Hjemmeside:
http://www.solglott.dk
Org./For./Gruppe:
Solgløtt
Kommentar:

Elencalion Formen 6

Frå minikompendiet:
"Elencalion Formen Prologene (efp) er en årlig begivenhet i solgløtt områdene ved Tregde på Sørlandet. Settingen er satt til Tolkiens Midgard, en stund etter Saurons fall. Det er en IL-fri laiv, og alt er styrt av spillerne.

Etter en kort storhetstid i Midgard har forholdene blitt litt mørkere. Små bander av orker ferdes fritt og ofte målløst rundt i skogene, de fleste alvene har dradd til Valinor, og hobbitene har trukket seg lenger inn i hobbsyssel. Det vesle vertshuset ?Det saftige eple? ligger noen dagsmarsjer sør for Bri, og ser ut til å tiltrekke seg underlige hendelser. Oppigjennom årene har det vært gjennom orkeangrep, onde hekser, zombiedverger, en hobbitkokk og noen lysfester midtvinters. Det er ikke mange fastboende som holder ut lenge, men det er alltid noen som prøver å slå seg til der, enten på en av de forlatte gårdene i nærheten, eller kanskje på en gammel familie gård? Ellers er det et knutepunkt for både handel og vanlige reisende."

EFP 6 vart avholdt med 20 deltakarar medreikna ein hund. Det var ein laiv i brødbakinga, menneskeofringa og Tolkien si ånd.

Meir info her:http://laivforum.net/forumdisplay.php?f=184

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen