Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
CoC-41
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Germansk Reisning!
"One-liner":
Allo-Allo Poirot, Downton Abbey, spleiset med Cthulhu, Nyarlatothep, Dagon og Hastur
Fylke:
Agder
Sted:
Bringsvær
Ønsket ant. delt:
55-75
Faktisk ant. delt:
70
Dato/tid for start:
4.10.2018
Dato/tid for slutt:
7.10.2018
Varighet:
4(3)dager
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
01.04.2018
Aldersgrense:
16*
Arrangører:
Linn K. Hoff, Cornelius Henriksen, Bjørn Are Stølen, Alf B. A. Stølen, Rune T. A. Stølen, Kristiane Valborgland, Ståle L. Hoff
E-post:
coc41germanskreisning@gmail.com
Hjemmeside:
https://coc41germanskreisning.wordpress.com/
Org./For./Gruppe:
Solgløtt
Kommentar:

Det er høsten 1941. Tyskland seirer på alle bauger og kanter. I hele Europa sliter folk med ta innover seg nyordningen og den nye tid. For NSDAP og SS starter arbeidet med å forsone og innordne de germanske folkeslag -og venner av de germanske stammer! I den anledning er et stort seminar i Norge denne høsten; Germansk Reisning!

Samtidig, over dammen, sliter britene. De har blitt kastet ut fra Dunkerque, flyktet fra Hellas, blitt kastet ut fra Kreta, og er jaget ut av Libya og langt inn i Egypt. Malta er under sterkt press, og kanaløyene er okkupert. Ute i atlanteren herjer U-båtene og på Gibraltar titter britene nervøst over grensa inn mot fascistiske Spania og Franco. Etterretning fra Norge indikerer at en tysk topp-figur muligens skal innfinne seg i Norge, nærmere bestemt Bringsvær i uke 40. Et kommando-team klargjøres i samarbeid med Kompani Linge i den hensikt å ta seg til Bringsvær og ta den tyske topp-figuren til fange, og bringe ham tilbake til England!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen