Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eventyrspill: Digerbergkrønikene - episode 13: Prinsessen og halve kongeriket
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Gull og grønne skoger - en dårlig kombinasjon
Fylke:
Oslo
Sted:
Digerberg (Ekeberg i vår veerden. Oppmøte utenfor Ekebergrestauranten)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
26.11.2011
Dato/tid for slutt:
26.11.2011
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
26.11.2011
Betalingsfrist:
26.11.2011
Aldersgrense:
Fra 8 år (yngre i følge med foresatte)
Arrangører:
E-post:
post@tidsreiser.no
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Tidsreiser
Kommentar:

Folket på Digerberg
Episode XIII: Prinsessen og Halve Kongeriket

"For en måne siden lyktes folket på Digerberg å vinna enda en seier. En seier mot den onde magikeren, som forkledd som handelsmann gjorde stormtroppene uovervinnelige. Men ett slag gikk også tapt! Akkurat når alver og mennesker i fellesskap samlet de magiske artefaktene, blir Prinsesse Grønnblad forhekset og tvinges ned til borgen i Viken, og en enda ukjent skjebne... Uten Grønnblads livgivende skogsmagi på Digerberget ser man hvordan plantene og trærne sakte men sikkert begynner å dø...?

?Likevel, selv med livet i naturen døende for sine øyne, er det èn nyhet som er mest interessant for noen: Ridder Francois har sendt bud fra Viken om rykter om en dvergisk gullskatt gravd ned et sted på Digerberg! Det sies at det er så mye gull der at man kunne kjøpt halve Viken, og mange grupper ønsker å slå kloa i det... ?


KJÆRE DELTAKER!
Med dette skrivet vil vi gi dere samlet informasjon om spilldagen og spillet. Les igjennom, velg lag du vil være med på, velg eventuell foreldredeltakelse og send inn. Da er du sikret plass på det laget du ønsker å være med på. NB! Husk godt fottøy og klær etter været!

Lagene
Instrukser for plassreservasjon følger lenger ned. Din karakter må være med på ett av disse lagene:

Landsbyboerne og Motstandsbevegelsen
Ridder Francois har sendt bud fra Viken, og har en del spennende å fortelle. Motstandsbevegelsen har angrepet kongens våpenlager. Det lyktes, og derfor har stormtroppene nesten ingen våpen å slåss med lenger! De er dog desto sintere og ser fram til å ta hevn på folket på Digerberget. Francios skriver og om at det nede i Viken ryktes om en dvergisk gullskatt nedgravd i skogene på Digerberget...

Orkenes Frilanser
Sånt forbasket gnål det skulle være på alvene nå da! En prinsesse mer eller mindre spiller jo ingen rolle, men så er dere jo frilanser og skulle jo kunne leie ut deres skarpe sverd og kraftfulle magi til den som betaler. Selv dere ser jo at skogen begynner å dø og hva finnes det igen å slå på når alt allerede er dødt? Og hva er det egentlig med det gullet alle driver og maser om..? Det skulle passe fint med neseringer og sverd av gull istedet for stål.. Eller hva?

Skogsalvene
Alvene er sønderknust av det som skjedde, men dypt inne i alveland det er håp. Alvenes konge og dronning har sendt sin andre datter, prinsesse Grønnblads søster Alora, for å hjelpe alvene gjennom krisen. Hun bringer også nyheter fra et fjernt land. Finnes det faktisk en måte å få prinsesse Grønnblad tilbake? Og hva er det for gull det er snakk om? Skal det komme masse sprø gullgravere og snu alvskogen opp ned!?

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen