Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Akkord
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Hulder, troll, Nøkken - skikkelsene fra folkeeventyrene møter menneskene for å stanse en ulmende krig.
Fylke:
Rogaland
Sted:
Horve utenfor Sandnes
Ønsket ant. delt:
21
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
2.9.2016
Dato/tid for slutt:
4.9.2016
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
01.05.2016
Aldersgrense:
16 (lavere v/ avtale)
Arrangører:
Kai Sander Kvamme, Nina L. Sund
E-post:
Hjemmeside:
https://akkorden.wordpress.com
Org./For./Gruppe:
SLIK
Kommentar:

Akkord er en upretensiøs laiv hvor mennesker og skikkelser fra nordisk folketro møtes. En enighet om grenser og rettigheter mellom mennesker, hulderfolk og bergfolk må inngås for å unngå krig. Fokuset på laiven er ikke lagt på fysisk eller magisk agering, men vi ønsker at Akkord skal være rik på magisk og overnaturlig stemning. Spillerne vil ha hovedansvaret for å skape stemning for hverandre. Vi prøver å ta fram den lekne siden av laiv; gjøre det enkelt, spennende og magisk. Det er ikke blodig alvor og kjempeseriøse rammer, men det er heller ikke en farselaiv.

Det blir hytte og telt, bålplass og underlige fenomener. Stereotyper, hemmeligheter, plott og intriger vil versere. Spillerne skal leke seg med kostymer, stæsj og sminke. Kanskje roping i skogen, kanskje hemmelige ritualer, kanskje nedgravde kart i puslespillform ? og definitivt spill på møtet mellom tre kulturer, deres egenskaper og skikker.

Vi håper å senke terskelen for påmelding for førstegangs- og nylaivere, og oppfordrer spesielt de under 26 år å bli med. Aldersgrensen er 16 år, men yngre deltagere i følge med foresatt kan bli med forutsatt at de kan opprettholde stemningen og rollespillet. Alle spillere uansett alder skal ha fullverdige roller, og laivens natur gjør at den ikke passer så godt for små barn.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen