Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eventyrspill: Digerbergkrønikene - episode 5: Dronningen fra Nord
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Viktige gjester og skjulte farer
Fylke:
(se Sted)
Sted:
Digerberg (eller Ekeberg i vår verden. Oppmøte utenfor Ekebergrestauranten)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
26.2.2011
Dato/tid for slutt:
26.2.2011
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
26.02.2011
Betalingsfrist:
26.02.2011
Aldersgrense:
Fra 8 år (yngre i følge med foresatte)
Arrangører:
E-post:
post@tidsreiser.no
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Tidsreiser
Kommentar:

Folket på Digerberg
Episode V: Dronningen fra Nord

"Dronningen i Nord er en av kongen i Vikens argeste motstandere, og hun har lenge prøvd å fri folk i grenselandene fra hans tyranni. Men det er ingen enkel jobb, og i den harde vinteren begynner de å gå tom for det de trenger for å føre motstandskampen.?

"Dronningen har nå kommet til Digerberg i egen person for å formalisere allianser med folkeslagene der. Men om kongen i Viken har skjønt at hun befinner seg innenfor hans rekkevidde, vil han nok ikke la det passere i det stille! Ridder Francois har reist til Viken forkledd som handelsreisende for å spionere, og håper å kunne gi folket på berget en advarsel om kongens onde planer ..."

KJÆRE DELTAKER!
Med dette skrivet vil vi gi dere samlet informasjon om spilldagen og spillet. Les igjennom, velg lag du vil være med på, velg eventuell foreldredeltakelse og send inn. Da er du sikret plass på det laget du ønsker å være med på. NB! Husk godt og varmt fottøy og varme klær!

Lagene

Landsbyboerne
Med Dronningen fra Nord på besøk, er landsbyoernes høye beskyttere i alarmberedskap. Det er viktig for dem å knytte kontakter med folket i Nord, og de kan tenke hva som vil skje om dronningen deres blir fanget eller tatt av dage mens hun er under deres beskyttelse!

Heltene fra Nord
Dronningen har valgt ut sine absolutt besste menn og kvinner for å bli med på den farefulle reisen gjennom grenselandene. Det har vært hardt, men de har endelig kommet frem til Digerberg! Hva vil vente dem der? De føler seg sikker på at kongen har minst en agent på stedet, og er mistenksom til de fleste...

Skogsalvene
Alvenes øverstemagiker har i en drøm opplevd at noe er galt på Digerberget, og har sendt alvene ut for å prøve å finne ut hva som foregår. Prinsesse Grønnblad og hennes følgesvenner har igjen forlatt den trygge alveskogen for å sikre freden. Men vil de oppdage faren i tide...?

Eventyrspill
En aktivitet hvor du spiller hovedpersonen i ditt eget eventyr. Som spiller på ett av de overstående lagene vil du sammen med dine felles eventyrere måtte overkomme fiender og vanskeligheter for å få historien til å ende godt. (Ihvertfall om du vil spille en snill karakter :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen