Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eventyrspill: Digerbergkrønikene - episode 8: Mørke skyer
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Veien ser ut til å være brolagt med gode hensikter - det må da være trygt...
Fylke:
Oslo
Sted:
Digerberg (Ekeberg i vår verden. Oppmøte utenfor Ekebergrestauranten)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
28.5.2011
Dato/tid for slutt:
28.5.2011
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
28.05.2011
Betalingsfrist:
28.05.2011
Aldersgrense:
Fra 8 år (yngre i følge med foresatte)
Arrangører:
E-post:
post@tidsreiser.no
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Tidsreiser
Kommentar:

Folket på Digerberg
Episode VIII: Mørke Skyer

"Kongen i Vikens sleipe forsøk på å ta Magiens Mester av dage ble stoppet av Digerbergets tapre innbyggere. Som takk har nå Mesteren utlovet en mektig magisk gjenstand som kan brukes i forsvaret av Digerberg!?

"Men en mørk engstelse har trengt inn i Digerbergboernes hjerter... Mange husker godt striden om herredømme over Digerberget for seks måner siden. Vil den bitre borgerkrigen som utspant seg mellom alver, orker, dverger og mennesker blusse opp igjen nå som den magiske gjenstanden kan gi så mye makt til en gruppe, eller vil folket på Digerberg ri av stormen...?"

KJÆRE DELTAKER!
Med dette skrivet vil vi gi dere samlet informasjon om spilldagen og spillet. Les igjennom, velg lag du vil være med på, velg eventuell foreldredeltakelse og send inn. Da er du sikret plass på det laget du ønsker å være med på. NB! Husk godt fottøy og klær etter været!

Lagene
Instrukser for plassreservering følger lenger ned. Din karakter må være del av ett av disse lagene:

Landsbyboerne
Ridder Francois har kommet tilbake fra oppdrag i Viken og har mye å fortelle. Men han blir redd når han hører landsbyboerne fortelle om en mulig katastrofe. Vil orkene, alvene og Dronningen fra Nordberget gjøre alt for å få tak i Mesterens gave? De må stanses!

Orkenes Frilanser
Hu hei! Kan det være sant!? Den noe surrete gamle magikeren har lovet vekk en magisk gjenstand med mye makt! Det er klart at det er ORKENE som skal kontrollere den, og nåde dem som prøver å stoppe Dargo Klobiter og hennes tapre krigere!

Skogsalvene
Akk! Nå begynner det igjen! De korttenkte menneskene og orkene skal nå alltid krangle! Alvene vil med sin kløkt og forsiktighet selvsagt klare å få tak i Mesterens gave før de andre. Og klarer de ikke det, vil de med sine overlegne skogskunnskaper kunne få oversikt over konfliktene og prøve å løse dem! Prinsesse Grønnblad samler sine beste skogsfolk...

Nordbergets Helter
Når Dronning Magnifica fikk anelse om at borgerkrigen om herredømme på Digerberget kunne blusse opp igjen, sendte hun ilbud etter sine beste krigere og diplomater som har holdt grensen ved Nordberget mot Kongen i Viken. De må få tak i Mesterens gave før de andre, slik at de kan sikre at den blir brukt mot den onde kongen og ikke til en ødeleggende borgerkrig!

Eventyrspill
En aktivitet hvor du spiller hovedpersonen i ditt eget eventyr. Som spiller på ett av de overstående lagene vil du sammen med dine felles eventyrere måtte overkomme fiender og vanskeligheter for å få historien til å ende godt. (Ihvertfall om du vil spille en snill karakter :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen