Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eventyrspill: Digerbergkrønikene - episode 10: Nye tider
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Hemmelige gaver
Fylke:
Oslo
Sted:
Digerberg (Ekeberg i vår verden. Oppmøte utenfor Ekebergrestauranten)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
27.8.2011
Dato/tid for slutt:
27.8.2011
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
27.08.2011
Betalingsfrist:
27.08.2011
Aldersgrense:
Fra 8 år (yngre i følge med foresatte)
Arrangører:
E-post:
post@tidsreiser.no
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Tidsreiser
Kommentar:

Folket på Digerberg
Episode X: Nye Tider

"Ti måner har passert siden Digerberget erklærte sin uavhengighet fra Viken. Folket på berget har forsvart seg mot utallige angrep fra Kongen i Vikens stormtropper, og har så langt holdt stand. Underlig, i grunn, så mye som de krangler... De er ihvertfall enige i en ting: De ønsker ikke å leve under den griske Kongen i Viken! Nå har det også oppstått en motstandsbevegelse i Viken. Vi får
håpe Digerbergingene og motstandsfolket kan ri av stormene som vil komme...?

- Fra Vandrerens Krøniker, 15. Heyannir, år 0 etter Uavhengigheten.
"Vi har fått en kodet beskjed fra motstandsbevegelsen. De sier at Kongen vil sende to hemmelige gavetransporter til sine allierte i sør-øst den 27. Heyannir. Om vi kan få tak i ... hva det nå er som fraktes, ville vi skaket Kongen i Vikens diplomatiske relasjoner. Om vi er heldige så finner vi noe vi kan bruke selv også. Vi har ikke akkurat overflod her på Digerberget..."

- Ridder Francois, på et hemmelig møte mellom de allierte Digerbergingene

KJÆRE DELTAKER!
Med dette skrivet vil vi gi dere samlet informasjon om spilldagen og spillet. Les igjennom, velg lag du vil være med på, velg eventuell foreldredeltakelse og send inn. Da er du sikret plass på det laget du ønsker å være med på. NB! Husk godt fottøy og klær etter været!

Lagene
Instrukser for plassreservasjon følger lenger ned. Din karakter må være med på ett av disse lagene:

Landsbyboerne
Det er spente landsbyboere som går 27. Heyannir i møte. Vil de klare oppdraget? Hvor godt beskyttet blir transportene? Vil de klare å oppdage dem? Vil deres allierte gjøre sin del? Alle disse spørsmålene surrer rundt i landsbyens trange streder. Men de som skal gjennomføre selve oppdraget er klarere enn noen sinne!

Orkenes Frilanser
Shaman Ondøye har kommet tilbake fra de dype skogene, og blir ønsket velkommen av orkene! De ser alle frem til et godt røveri, og ønsker å være de første til å oppdage de hemmelige transportene! Og om det skulle vise seg at det er fredelige folk som kommer... Tja, de må vel betale toll for å passere Digerberget!?

Skogsalvene
Alvene vil stille opp for sine allierte i landsbyen, og vil bruke sine overlegne skogsevner for å speide etter inntrengerne. Høsten nærmer seg også, og alvene håper å finne frukter og bær som kan brukes til mat og medisinske formål. Alvenes eldsteråd sier at vinteren kan bli hard, selv i den dypeste alveskogen...

Motstandsbevegelsen
Som en del av en avtale med Dronningen fra Nordberget, har motstandsbevegelsen sendt en liten tropp motstandsfolk opp fra Viken for å støtte Digerbergingene i forsvaret. At de lærer å beskytte seg selv i samme slengen og bidrar til å distrahere Kongen er en god bonus. De vil også gjøre sitt beste for å hjelpe til med det forestående oppdraget!

Eventyrspill
En aktivitet hvor du spiller hovedpersonen i ditt eget eventyr. Som spiller på ett av de overstående lagene vil du sammen med dine felles eventyrere måtte overkomme fiender og vanskeligheter for å få historien til å ende godt. (Ihvertfall om du vil spille en snill karakter :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen