Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Rolias Morgengry - Solformørkelse
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Viken
Sted:
Fjell Gård
Ønsket ant. delt:
40
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
1.8.2008
Dato/tid for slutt:
3.8.2008
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
20.07.2008
Betalingsfrist:
27.07.2008
Aldersgrense:
14+
Arrangører:
Nils Gunnar Henriksen
E-post:
NilsGunnarH@hotmail.com
Hjemmeside:
http://rolias_morgengry.webs.com/
Org./For./Gruppe:
Moss Fantasy
Kommentar:

31.07.2008 - Avlyst/Utsatt - Arragør håper å sette opp arrangementet på et senere tidspunkt. September er antydet som mulighet.

Langt øst i Termititha, utenfor Caliosera har de siste av Selinas Orden samlet seg. De som fremdeles er trofaste til den sanne lysets gudinne, solen.

De er nå stengt opp i et hjørne, og deres siste time ser ut til å ha kommet. Rundt dem samler Zeforindias krigere seg i skogen, klare for å avslutte livene til de siste trofaste av Selina. Ryktene florrerer om en annen måte å få Selina tilbake til jorden og dette gjør Zeforindia rasende.

I vertshuset i den lille forlatte landsbyen sitter Selinas Orden barrikadert inne, og med et minskende matlager. Solen mørkner. Solgudinnens siste time er kommet.

Rett før Zeforindias styrker styrter ut av skogen og mot vertshuset, høres horn i det fjerne. En soldat skriker, "Alvene har ankommet!" og samtidig, høres vingeslagene av de store dragene over tretoppene. Drage ordenen har også kommet for å hjelpe de siste overlevende av Selinas orden.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen