Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Hjertebank
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Murder mystery middag
Fylke:
Rogaland
Sted:
Edlandshuset i Stavanger
Ønsket ant. delt:
15-25
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
11.2.2017
Dato/tid for slutt:
11.2.2017
Varighet:
Kl. 18-23
Påmeldingsfrist:
07.01.2017
Betalingsfrist:
28.01.2017
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Sarah Næss Klokkervold
E-post:
hjertebank2017@gmail.com
Hjemmeside:
http://sarahklokkervold.wixsite.com/hjertebank
Org./For./Gruppe:
SLIK
Kommentar:

Det nygifte paret Jonas og Lisbet Hansen inviterer alle sine single venner og venninner til en singelfest rundt Valentines. De vil hjelpe vennene sine til å finne seg en partner, slik at de kan bli like lykkelige som de selv er. I tillegg er det en fin anledning for paret å gni lykken sin i trynet på alle andre.
Det er viktig for Lisbet å skryte av sitt nye ekteskap fordi mange av Jonas sine venner kjente Jonas sin eksforlovede, Rebekka. Rebekka og Jonas var det perfekte paret, og Rebekka hjalp Jonas med å starte opp forsikringsselskapet han eier, som nå har gjort ham til mangemillionær. Men forholdet tok slutt da Rebekkas partyliv tok henne igjen og førte til et liv med skumle menn i mørke bakgater. Rebekka ble involvert i et narkotikakartell, og dette ble for mye for Jonas.
Alle har hørt at Rebekka skal komme på festen og at hun er ute etter Jonas. Hun er ikke invitert, men har tidligere kræsjet fester og er god på å skape dårlig stemning. Rebekka mener at Jonas skylder henne penger, men Jonas er uenig i dette.

Rebekka har ingen venner på festen, men det har gått rykter om at hun har mye uoppgjort med mange av gjestene, så alle er ganske nervøse for at hun skal dukke opp. Det er nemlig ikke bare Rebekka som har skjeletter i skapet.
Rebekka har øyne og ører overalt, og har nok informasjon til å gjøre livet surt for alle på festen...

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen