Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eventyrspill: Digerbergkrønikene - episode 4: Dronningens utvalgte
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Hva - er ikke alt lov i krig og handelsavtaler?
Fylke:
Oslo
Sted:
Digerberg (i denne verden: Ekeberg. Oppmøte utenfor Ekebergrestauranten)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
29.1.2011
Dato/tid for slutt:
29.1.2011
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
29.01.2011
Betalingsfrist:
29.01.2011
Aldersgrense:
Fra 8 år (yngre i følge med foresatte)
Arrangører:
E-post:
post@tidsreiser.no
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Tidsreiser
Kommentar:

Folket på Digerberg
Episode IV: Dronningens utvalgte

"Dronningen i Nord er en av kongen i Vikens argeste motstandere, og hun har lenge prøvd å fri folk i grenselandene fra hans tyranni. Men det er ingen enkel jobb, og i den harde vinteren begynner de å gå tom for det de trenger for å føre motstandskampen.?

"En av dronningens representanter har kommet til Digerberget for å få i gang en handelsavtale med et av folkeslagene som lever der. Alle har kommet med en gave for å gi til dronningens utsendte. Men vil noen av Digerbergingene søke å få overtaket, og dermed handelsavtalen for seg selv...? Lyden av slipestein mot sverdegg lyder i skumringen..."


KJÆRE DELTAKER!
Med dette skrivet vil vi gi dere samlet informasjon om spilldagen og spillet. Les igjennom, velg lag du vil være med på, velg eventuell foreldredeltakelse og send inn. Da er du sikret plass på det laget du ønsker å være med på. NB! Husk godt og varmt fottøy og varme klær!

Lagene

Landsbyboerne
Dronningen i Nord har ridder Francois av Digerbergets fulle støtte i sin kamp mot kongen i Viken! Han og folket i landsbyen på berget føler slektskap med dronningens folk som sliter med den slemme kongens lumske planer. Derfor vil de gjerne hjelpe, og om det blir nødvendig, uten å få noe igjen for det!

Ondøyes orker
Handel... Handel betyr skatter, og skatter betyr muligheter til å skaffe seg det du helst vil ha! Ihvertfall hos orkene, som er veldig glade i det som glitrer. De siste nettene har vill skriking og lyden av krigstrommer strømmet ut av orkeskogen. Nå skal det røves!

Skogsalvene
Handel er akkurat det skogsalvene nå trenger etter vinterens og Vikens stormtroppers herjinger. Etter at kongen i Viken stengte veiene fra hovedstaden for handelskaravaner, har de manglet det meste de ikke kan lage selv. Men vil alvene få handle med dronningen uten at orkene blander seg inn og overfaller karavaner, representanten og alle som bærer en gullpung eller annet av verdi?

Eventyrspill
En aktivitet hvor du spiller hovedpersonen i ditt eget eventyr. Som spiller på ett av de overstående lagene vil du sammen med dine felles eventyrere måtte overkomme fiender og vanskeligheter for å få historien til å ende godt. (Ihvertfall om du vil spille en snill karakter :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen