Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
The bulge - to for en
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Agder
Sted:
Kristiansandsområdet
Ønsket ant. delt:
ca. 15
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
14.7.2006
Dato/tid for slutt:
16.7.2006
Varighet:
en kveld og en dag
Påmeldingsfrist:
20.06.2006
Betalingsfrist:
20.06.2006
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Mona L Aabel, Pål Røkholt, Kristian H Liland
E-post:
thebulge@solglott.dk
Hjemmeside:
http://mona.aabel.net
Org./For./Gruppe:
Solgløtt
Kommentar:

"The bulge - to for en"

The bulge er en laiv i to deler. Den første delen vil foregå fredag kveld og den andre delen vil foregå lørdag formiddag, ettermiddag og kveld. Dette er et pakketilbud og spillerne deltar på begge laivene og vil få ulike roller de to dagene.

Målet med laivene er å ha det moro! Det vil ikke bli satt store krav til kostymer.

Mange kjenner til historien om The bulge - bulen under dressen til G. W. Bush under valgkampdebatten mot J. Kerry. The Bulge symboliserer dekkhistorier og hemmelighetskremmeri under laivens første del.

Del en
En gruppe soldater har vært utsatt for en uvanlig hendelse. Nå samles en kommité bestående av offiserer, eksperter på paranormale fenomener, mediekonsulenter og andre som kan bidra med noe for å finne ut hva som har skjedd. I tillegg skal de lage en dekkhistorie.

Kjendisverdenen er kjent for å fokusere mer på hva som befinner seg under klærne enn hva som befinner seg i hodet på folk. The Bulge symboliserer her folks jag etter å ha det rette utseende med de riktige bulene og den riktige fasongen.

Del to
Jakten på en supermodell har kommet til Sørlandet. Ekspertpanelet leter etter en representant for de sørlandske skjønne damer og kjekke menn. Deltakerne vil bli testet på mange måter og de som ikke klarer seg blir raskt sortert ut. Modellene skal være med på fotograferinger i alle tenkelige og utenkelige miljøer. Når kvelden kommer blir det en spennende finaler før man avslutter det hele med en passende feiring.

Fakta
Pris: 150 kr
Betalingsfrist: 20.6
Kontonummer: 1440.13.39176

Arrangementet er rusfritt

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen