Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
CoC-45 Festung Norwegen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
En kontrafaktisk semihistorisk Call of Cthulhu-laiv, Oppfølger til CoC-44. ("Døde menn går i land" goes "Der Untergang")
Fylke:
Agder
Sted:
Ryvingen Fyr / Tregde, Mandal kommune
Ønsket ant. delt:
40
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
4.10.2012
Dato/tid for slutt:
7.10.2012
Varighet:
fredag-søndag
Påmeldingsfrist:
01.02.2012
Betalingsfrist:
01.02.2012
Aldersgrense:
16
Arrangører:
Bjørn Are Stølen, Kaia Aardal, Erlend Eidsem Hansen, Pål Røkholdt, Kim Pettersen, Nichlas Dalstein
E-post:
stolenare@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.facebook.com/#!/groups/268109846609784/
Org./For./Gruppe:
Solgløtt
Kommentar:

Det er høst 1945. De allierte jobber med å få okkupasjons-styret på plass i Tyskland. På bakrommet føres intense samtaler om den siste verkebyllen; Festung Norwegen! 200 000 tyske soldater, mer eller mindre fanatiske NS-tilhengere, samt en bråte SS-soldater og Gestapister har gjort alvor av sine trusler og gjort Norge om til den festningen den skulle ha vært i 1939...

Ryvingen er en integrert del av forsvaret av Mandals strender, et potensielt landgangssted for de allierte. Et tysk vaktlag er innlosjert hos fyrbøteren og de andre som bor ute på fyret. De har hatt en enkel jobb med å passe på at lykta kun tennes når Kriegsmarine ønsker det. Men blant de tyske soldatene på land går det rykter om at de som er der ute er nervøse og søker seg vekk.. I 1943 ble de til og med angrepet av mannskaper ilandsatt fra en britisk MTB! Nå skal vaktholdet forsterkes, og en mål-rette-radar for et splitter nytt kyst-batteri skal settes opp.

Imens fortsetter klappjakten på en britisk kommandogruppe som overfalt en SS-Ahnenerbe-ekspedisjon 17 måneder tidligere inne på Tregde. Ikke bare har de unsluppet utallige razziaer, de har også glatt ignorert represalie-henrettelser, og faktisk forsøkt å likvidere høyt rangerte personer innen SS-Ahnenerbe!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen