Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eventyrspill: Digerbergkrønikene - episode 6: Magiens mester
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Det må da være noen vi kan stole på
Fylke:
Oslo
Sted:
Digerberg (Ekeberg i vår berden. Oppmøte utenfor Ekebergrestauranten)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
26.3.2011
Dato/tid for slutt:
26.3.2011
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
26.03.2011
Betalingsfrist:
26.03.2011
Aldersgrense:
Fra 8 år (yngre i følge med foresatte)
Arrangører:
E-post:
post@tidsreiser.no
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Tidsreiser
Kommentar:

Eventyrspillet
Folket på Digerberg
Episode VI: Magiens Mester

"Dronningen fra Nord og de frie folk av Digerberget har nå gått sammen i en allianse mot kongen i Viken. Likevel er deres prøvelser knapt begynt! Kongen i Viken rår over store styrker og landområder, og ridder Francois har brakt nytt om at kongen vet hva som foregår på Digerberget. Finnes en forræder på berget...??

"Men motstandsarbeidet kan ikke la seg stoppe av slikt, og Dronningens spioner har funnet ut at et sted på Digerberg bor en magiker som til nå har forholdt seg nøytral i striden. Om de kan finne denne magikeren og legge frem sin sak, håper Digerbergets tapre forsvarere å få magiske skatter som kan fremme deres kamp mot tyranniet.."

KJÆRE DELTAKER!
Med dette skrivet vil vi gi dere samlet informasjon om spilldagen og spillet. Les igjennom, velg lag du vil være med på, velg eventuell foreldredeltakelse og send inn. Da er du sikret plass på det laget du ønsker å være med på. NB! Husk godt og varmt fottøy og varme klær!

Lagene

Landsbyboerne
Med Dronningen fra Nord på besøk, er landsbyoernes høye beskyttere i alarmberedskap. Kongen vil helt sikkert igjen prøve å få tatt henne av dage, og om dronningen blir fanget eller tatt av dage mens hun er under deres beskyttelse ville det være en katastrofe!

Heltene fra Nord
Dronningen har valgt ut sine absolutt beste menn og kvinner for å beskytte henne mens hun er ute og reiser. Mistankene om forræderi har gjort dem bekymret, og de er mistenksomme til både kjente og ukjente på Berget. Vil de klare å avsløre forræderiet før det er for sent!?

Skogsalvene
Prinsesse Grønnblad og hennes følgesvenner har igjen forlatt den trygge alveskogen for å sikre freden. De fredselskende alvene har begynt å håpe på en slutt på striden, og deres magikere ser frem til å finne den mektige magikeren de har hørt tale om.

Eventyrspill
En aktivitet hvor du spiller hovedpersonen i ditt eget eventyr. Som spiller på ett av de overstående lagene vil du sammen med dine felles eventyrere måtte overkomme fiender og vanskeligheter for å få historien til å ende godt. (Ihvertfall om du vil spille en snill karakter :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen