Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Norwegian Woods
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Agder
Sted:
Tregde i Mandal
Ønsket ant. delt:
40
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
24.6.2005
Dato/tid for slutt:
26.6.2005
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
20.03.2005
Betalingsfrist:
28.02.2005
Aldersgrense:
Ikke bestemt
Arrangører:
Yngve S. Kristiansen, Bjørn Are Stølen
E-post:
norwegianwoods@solglott.dk
Hjemmeside:
http://www.solglott.dk/nw
Org./For./Gruppe:
Solgløtt
Kommentar:

Introduksjon
Det er juni, 1997. Sommeren er en idyllisk tid på Tregde, været er stort sett varmt og det er flere solfyllte dager enn dager med regn. Med unntak av en hærskare bobilturister på Tregde Marina er det vanligvis få sjenerende elementer som plager lokalbefolkningen. Ikke denne sommeren. Et beist av et rovdyr har de siste ukene forgrepet seg på sauer i området. Ingen har sett det, og det er stor uenighet blandt bøndene om hva slags dyr det er. Ulv? Jerv? Gaupe? Bjørn?

Noe annet som lokalbefolkningen heller ikke liker er det amerikanske eindomsfirmaet TransProp som i 1996 kjøpte en eiendom av en Oslo-kakse (som hadde arvet den) for en ukjent sum i skogene innenfor Tregde. Tomten har vært urørt en stund nå, men nylig flyttet en New Age gruppe inn på eiendommen; Norsk Esoterisk Samfunn for Nytt Potensiale. Tydeligvis leier disse av TransProp. NESP har døpt området "Nytt Liv" og planlegger en workshop med seminarer for medlemmer og interesserte denne sommeren, og det gjør hverken dem, eller TransProp, mer populære blant de lokale.

Sist uke skjedde det imidlertid noe som fokuserer vreden på rovdyret. Beistet drepte en skogeier fra nabobygda! Han ble funnet istykkerrevet og påspist, og nå setter staten inn midler for å finne ut hva slags rovdyr dette dreier seg om.

Phenomen-X, et amerikansk TV-selskap, har også fått snusen i dødsfallet. De mener at det slett ikke er noe rovdyr som står bak, og sender et TV-team for å undersøke. Alle kommmer til Norwegian Woods. Kommer du?

Ved avmeldinger etter 16.06 returneres ikke deltakeravgiften.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen