Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Concubia Nocte del 3: NYX
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Troms og Finnmark
Sted:
Grøtavær
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
19.3.2016
Dato/tid for slutt:
20.3.2016
Varighet:
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Arrangører:
E-post:
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Animus
Kommentar:

Vinden uler utenfor det gamle Werner herskapshuset. De mørke skyene henger tungt over landskapet og har gjort det lenge. Arbeidet med å sette opp Concubia Nocte obelisk generatorer i de nærliggende områdene har gått knirkefritt og etter det grunnleggende slaget har alt vært stille.
Grevinne Bercu stirrer utover landskapet hun ikke har forlatt siden hun kom hit fra det Osmanske riket for tolv år siden. Som ledet til det skjebnesvangre møtet med Dracula, skapningen som hadde skjult seg i Basarab familielinjen, et vesen som er eldre enn den kjente menneskelige historien.
Det var et blodbad uten like når han våknet. Hun ble omfavnet og Tristan Dullipep ble tatt til fange. Stakkars vesen, en varulv som kjemper for sin frihet, men hver fullmåne fanget i sin kropp og under mørkets kontroll. Og nå har planer kommet for ham ?
Etter ekspedisjonens endelik og den første Concubia Nocte stormen flerret over himmelen. Så spredde Dracula sin sykdom til flere, adelsmenn som da ble Voivoides. Skapninger som livnærer seg på blodet til andre. Akkurat som henne, hun var den første voivoide etter hans nye vekkelse. Andre lignende skapninger ble så laget, Strigoi, mer monsterlignende, mer slik Dracula var da han våknet. Men han kan vandre mellom de begge.
De døde ble vekket, monstre fra fjellene kom og flokket seg, gamle kulter gjorde opp for sine svergede eder. Og med disse ledet Dracula en overnaturlig styrke som beseiret de nærliggende områdene og erklærte et nytt kongerike fødd ? Nyx. Ingen nasjon har turt å retaliere enda.
Der, der kommer de andre grevene og grevinnene. Voivoidene som nå er med på å lede Nyx. Noen må, nå som Dracula er borte og ingen vet hvor. Og med forsvinningen har blodintrigene startet.
Det er nå mørkets skapninger samles ? det er nå det virkelige spillet starter og planene legges. Verden skjelver nå ved hvert fottrinn de tar ? for dragen har våknet.


Nå tar Concubia Nocte en total vri og alt er forandret.
Blodintriger, mørke plott og hemmeligheter i hemmeligheter skal bli dyrket frem. I denne mørkeste tid for menneskeheten?

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen