Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Gutteskolen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
En munter kostskolelaiv satt i Amerika på 1950-tallet
Fylke:
Rogaland
Sted:
Horve Ungdomsenter, Sandnes
Ønsket ant. delt:
30-50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
21.5.2015
Dato/tid for slutt:
24.5.2015
Varighet:
4 dager/2 dager
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
16
Arrangører:
Geir Harald Helgeid, Nina L. Sund
E-post:
gutteskolen@gmail.com
Hjemmeside:
http://gutteskolen.wordpress.com
Org./For./Gruppe:
SLIK
Kommentar:

På østkysten av USA ligger Baron Catholic School for Boys, et fuglerede for kommende ledere i Amerika. En institusjon dedikert til prestasjon, dyd og likhet. En skole hvis standard holdes oppe av disiplin, tradisjon, gudstro og ære. Baron står hardt på at gutter lærer bedre dersom de ikke blir distrahert av unge piker. Det er nok av andre distraksjoner.

Det er snart Memorial Day i 1957. Mange av skolens elever og lærere har reist hjem i forbindelse med langhelgen. Til tross for frafall av elever følger skolen undervisning hele helgen, med både obligatorisk og "frivillig" undervisning. Skolens ledelse har også invitert noen elever fra en nærliggende pikeskole til et sosialt arrangement på lørdagen med overnatting til søndag.

Baron har et godt skolemiljø, men gutter er gutter, og når testosteron blandes med eksklusiv Eau de Cologne og eksentriske personligheter er det duket for nevekamp, unnasluntring, skitne triks, løgn og bakvaskelse ? selv fra dannede, unge herrer.

---

Gutteskolen handler om vennskap, fiendskap, sårbarhet, mot, forelskelser, disiplin, rampestreker, brylkrem, skolearbeid, lappesending i timen, unnasluntring, strenge nonner og sleipe elever. På toppen av det hele; når Wilford-pikene gjester skolen og det arrangeres dans øker nok hormon- og fnisenivået betraktelig.

Arrangørene ser for seg at det blir en morsom, litt parodisk og tidvis kaotisk laiv.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen