Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eventyrspill: Digerbergkrønikene - episode 7: Skjulte motiver
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
"Vennligst ikke stikk hull i min skjorte - silke er dyrt!"
Fylke:
Oslo
Sted:
Digerberg (Ekeberg i vår verden. Oppmøte utenfor Ekebergrestauranten)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
30.4.2011
Dato/tid for slutt:
30.4.2011
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
30.04.2011
Betalingsfrist:
30.04.2011
Aldersgrense:
Fra 8 år (yngre i følge med foresatte)
Arrangører:
E-post:
post@tidsreiser.no
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Tidsreiser
Kommentar:

Folket på Digerberg
Episode VII: Skjulte motiver

"En veltalende mann har kommet til landsbyen. Han sier han har flyktet fra Viken for å undersøke rykter om at Magiens Mester kidnapper folk fra den lokale slummen for å drive med fæle eksperimenter og ond magi! Han har utlovet en belønning til dem som kan løse mysteriet..?

"Den eiesyke kongen i Viken sender fremdeles patruljer til skogene på Digerberg, og ingen er trygge for invasjonsstyrkene. Det gjør ikke hverdagen lett for noen i det omstridte grenseområdet Digerberg enten de er krigere eller fredelige folk..."

KJÆRE DELTAKER!
Med dette skrivet vil vi gi dere samlet informasjon om spilldagen og spillet. Les igjennom, velg lag du vil være med på, velg eventuell foreldredeltakelse og send inn. Da er du sikret plass på det laget du ønsker å være med på. NB! Husk godt og varmt fottøy og varme klær!

Lagene
Instrukser for plassreservering følger lenger ned. Din karakter må være del av ett av disse lagene:

Landsbyboerne
Dronningen fra Nord er fremdeles på besøk for å drive motstandsarbeid mot den onde kongen i Viken. Landsbyoernes er i høyeste alarmberedskap. Kongen vil helt sikkert igjen prøve å få tatt henne av dage, og om dronningen blir fanget eller tatt av dage mens hun er under deres beskyttelse ville det være en katastrofe!

Orkenes frilanser
En gruppe orker har kommet ut fra skogens indre for å oppsøke konfliktene de har hørt om på Digerberg! Å røve en stormtropp eller to fra Viken burde ikke være noen sak for de brave krigerne! Kanskje de mer fredelige folkeslagene på berget også er villig til å betale en gullmynt eller to for litt ekstra beskyttelse?

Skogsalvene
Skogsalvene er mesterlige skogsfolk og er de beste speiderne på Digerberg! Forsvaret av berget er avhengig av alvenes mesterlige sniking og kunnskap om skogen. De har også hatt noe kontakt med den myteomspunnede Magiens Mester, og vil finne ut hva som ligger i de dystre ryktene som har kommet frem. Er han venn eller fiende...?

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen