Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eventyrspill: Digerbergkrønikene - episode 12: Makt og avmakt
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Hvem er det som misbruker så mektig magi? Alarm!
Fylke:
Oslo
Sted:
Digerberg (Ekeberg i vår verden. Oppmøte utenfor Ekebergrestauranten)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
29.10.2011
Dato/tid for slutt:
29.10.2011
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
29.11.2011
Betalingsfrist:
29.11.2011
Aldersgrense:
Fra 8 år (yngre i følge med foresatte)
Arrangører:
E-post:
post@tidsreiser.no
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Folket på Digerberg
Episode XII: Makt og avmakt

"Etter et ublide møtet med Skogsheksa har alle magikere på Digerberget vært i helspenn! Folkeslagene har sammen holdt magikervåke for å merke om mektig magi blir brukt i nærheten, og nå her alarmene slått ut!!?
"Magikerne klarer ikke merke hvem som har brukt magi, ei heller hvilken magi som har blitt brukt. Men at den er mektig er det ingen tvil om! Alle folkeslag er i alarmberedskap..."

KJÆRE DELTAKER!
Med dette skrivet vil vi gi dere samlet informasjon om spilldagen og spillet. Les igjennom, velg lag du vil være med på, velg eventuell foreldredeltakelse og send inn. Da er du sikret plass på det laget du ønsker å være med på. NB! Husk godt fottøy og klær etter været!

Lagene:

Landsbyboerne og Motstandsbevegelsen
Mens ridder Francois er på oppdrag for Motstandsbevegelsen i Viken, har motstandsmannen Alo Løvehjerte tatt over kommandoen over landsbyens få, tapre forsvarere. De er på vakt for alt; Vil kongen i Vikens Stormtropper utnytte situasjonen og angripe med full styrke? Vil orkene utnytte situasjonen til å finne på deres sedvanlige fanteri? Er det Skogsheksa som planlegger hevn for at varulven hennes ble befridd? Eller...?

Orkenes Frilanser
Orkene er som de opportunistene de er glad i kaos! Og det finnes ikke mange bedre oppskrifter for slikt enn redsel og ukontrollert, mektig magi! Men de er likevel på vakt; kan det være Magiens Mester som har brukt magi for å gjøre hele Digerberget til en koselig, fredelig skog med bare blomster og dansende alver!?

Skogsalvene
Alvebarn kryper langt inn i trehusene, og bueskyttere gjemmer seg i hver trekrone. Skogsalvene er klare for hva som helst! Prinsesse Grønnblad tar med seg sine dyktigste alver for å oppsøke magiens kilde og finne ut hva som har skjedd. Og hvem er vel bedre til å løse vanskelige situasjoner enn alvene?

Eventyrspill
En aktivitet hvor du spiller hovedpersonen i ditt eget eventyr. Som spiller på ett av de overstående lagene vil du sammen med dine felles eventyrere måtte overkomme fiender og vanskeligheter for å få historien til å ende godt. (Ihvertfall om du vil spille en snill karakter :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen