Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Skoglandet Fasil
Arr. type:
Laiv
Status
Ukjent
Alias:
"One-liner":
Samler sammen til en skikkelig karakter- og improbasert rekordlaiv i Elverum!
Fylke:
Innlandet
Sted:
Elverum, Christianfjeld Festning
Ønsket ant. delt:
60 +
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
17.9.2010
Dato/tid for slutt:
17.9.2010
Varighet:
4 timer
Påmeldingsfrist:
17.09.2010
Betalingsfrist:
17.09.2010
Aldersgrense:
8
Arrangører:
Martin Løken, Robin Øverby
E-post:
laivkurs@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.skogenslys.com
Org./For./Gruppe:
Skogens Lys Eventyrspill, De Krakilske Papegøyer
Kommentar:

Vi er alt 50, men inviterer til laiv med påmelding (garantert lån av kostyme og sverd) og evt. drop-in. Arrangementet er helt gratis.

- Arrangementet er fredag 17. september fra 18.00 til 22.00 på Chr.fjeld festning i Elverum
- Oppmøte på gressletta ved minnesmerket, med introduksjon av regler og roller osv (ca 45 min.)
- Alle fra 8 år og oppover er velkomne
- Ta med varme klær - det kan bli kaldt
- Ta gjerne med drikke på termos og matpakke
- Det blir mulig å grille egne, medbrakte pølser etc., vi har grillspyd og bål
- Nærmeste parkering er gamle trysilvei 20, gamle brannstasjonen
- Arrangementet er også ferdig på gressletta klokka 22.00.


Dette går vi uansett gjennom før laiven, men les om du er interessert:

Historiekompendium

Fasil
Dette er det mystiske, store og langstrakte skoglandet med plantedekte fjell, enkelte stepper og store trær. Her bor mange folk med mange religioner ? de fleste er stammer som minner om inkaer og indianere.

Feowa
En orden av magikere som har som mål å hjelpe alle sårete. De kan helbrede ved berøring, og de som dreper eller skader noen av Feowa blir utvist fra de sin stamme. Feowa hjelper alle stammer, men oppholder seg ofte der de blir behandlet best.

Chumara
Solbederne på fjellet tilbringer mye tid til meditasjon. Mange av solbedernes krigere er også munker. De tilber solen som Moder for alt liv, og de får styrke av henne når solen skinner. Om natten er de mer forsiktige.

Shenack
Vanntemmerne holder til ved vannet, for de mener vannet er grunnlag for alt liv. Det er ved vannet de får sin styrke, og de ber ofte ved å holde hendene i vann. Et stille og defensivt men målbevisst folk.

Apatchu
Åndekrigerne tror på sverdets vei. De er krigerske, men dyrker også tankens kraft. Derfor er intelligente åndekrigere høyt ansette, og de konkurrerer ofte ved å sitte og se hverandre inn i øynene lengst til en må blunke eller vike blikket.

Matak
Skogfolket står i forbindelse med alt levende - og jorden selv. De forsvarer alt som lever og gror, og holder til i de dype skogene. Dersom de ser noen skade naturen er de raskt villige til å forsvare dem.

Dakini
Ildfingrene er et krigersk folk som tror på styrken i ilden. Ilden smir våpen og gir ildfingrene varme og lys om natten. De tror ilden er en ånd som det må ofres jevnlig til. De er svake om dagen, men om natten angriper de raskt med høye rop og sinte bevegelser. De er immune mot mørkets flammer, også Ephemeras ildkuler.

Rómmor
Ondskapens styrker fra nord. En første speiderpatrulje har ankommet for å spre fiendskap og død. Når Rómmors hovedstyrke kommer, eller om den i det hele tatt kommer, det vet ingen.
Det går rykter om at Ephemera, en av de syv onde mørkets magikere, er en del av denne gruppen. Og han kan visstnok kaste svært farlige ildkuler?

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen